Berättarteknik och scenisk närvaro

Hur fångar man och engagerar en publik? Vad är det som får ett scenframträdande att hålla ihop och bli bra? Hur bygger man upp en bra berättelse? Vi arbetar med att bli medvetna om hur vi använder sceniska uttrycksmedel, berättarteknik och dramaturgiska verktyg. En workshop kan utgå från ett specifikt scenframträdande som deltagarna är involverade i eller utgå från praktiska övningar i scenisk närvaro och berättarteknik. Upplägg och innehåll anpassas efter deltagarnas önskemål och behov. Passar olika målgrupper såsom artister, kulturproducenter, lärare, pedagoger samt alla er som vill utveckla er scenpersonlighet och berättarförmåga.

Ny kunskap och insikter om scenisk närvaro. Professionellt arbete av Annelie på ett mycket behagligt och roligt sätt. Utvecklande med praktiska övningar utan att känna sig otrygg. Högsta betyg!

Christina, producent Musik i Blekinge

Fantastisk dag! Med enkla medel skapade Annelie spänning och klarhet i varje scen. Jag vill ha mer!!!

Maria, musiklärare Sölvesborg

y kunskap och insikter om scenisk närvaro. Professionellt arbete av Annelie på ett mycket behagligt och roligt sätt. Utvecklande med praktiska övningar utan att känna sig otrygg. Högsta betyg!